Een gezond lichaam hoort bij een gezonde geest en andersom.

De gezondheid van je lichaam beïnvloedt je geest. Je geest beïnvloedt de gezondheid van je lichaam. Om mensen te laten functioneren, is het dus belangrijk om lichaam en geest in balans te brengen. Als deze niet in balans zijn, spreek je van energetische blokkades. Door te kijken naar de totaliteit van een persoon (een holistische aanpak) kunnen we deze blokkades opsporen en oplossen.

Het ontwikkelen van een holistisch visie

Logischerwijze komen mensen bij mij met bepaalde klachten. Bij het diagnosticeren van een klant beperk ik me echter niet tot deze specifieke klachten.

Ik bekijk de persoon gedurende een vraaggesprek (anamnese) allereerst in totaliteit. Dat wil zeggen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren worden ook meegenomen. Vervolgens doe ik een bioresonantie-test waaruit naar voren komt welke weefsels of organen in disbalans zijn.

WENDY TERLAAK | HEALTH & MIND COACH

Ik ga met je mee op avontuur!

Niet zo maar een avontuur, maar het meest uitdagende avontuur dat er is: jouw eigen leven!

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image