Een gezond lichaam hoort bij een gezonde geest en andersom.

De gezondheid van je lichaam beïnvloedt je geest. Je geest beïnvloedt de gezondheid van je lichaam. Om mensen te laten functioneren, is het dus belangrijk om lichaam en geest in balans te brengen. Als deze niet in balans zijn, spreek je van energetische blokkades. Door te kijken naar de totaliteit van een persoon (een holistische aanpak) kunnen we deze blokkades opsporen en oplossen.

Het ontwikkelen van een holistisch visie

Logischerwijze komen mensen bij mij met bepaalde klachten. Bij het diagnosticeren van een klant beperk ik me echter niet tot deze specifieke klachten.

Ik bekijk de persoon gedurende een vraaggesprek (anamnese) allereerst in totaliteit. Dat wil zeggen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Erfelijke invloeden en externe omgevingsfactoren worden ook meegenomen. Vervolgens doe ik een bioresonantie-test waaruit naar voren komt welke weefsels of organen in disbalans zijn.

WENDY TERLAAK | HEALTH & MIND COACH

Ik ga met je mee op avontuur!

Niet zo maar een avontuur, maar het meest uitdagende avontuur dat er is: jouw eigen leven!