Ultracalming lijn Dermalogica

De zomer is weer voorbij en we krijgen te maken met flinke temperatuurschommelingen. We gaan van buiten in de kou, naar binnen voor de verwarming. Heeft dit effect op uw huid? Ja zeker! Onze huid bestaat uit een sterke hoornlaag waaronder ook vetten. De vochtbalans speelt ook een grote rol bij het opbouwen en behoud van een gezonde huid. Door de temperatuurschommelingen kunnen deze elementen uit balans raken. Hier komt nog bij dat de gezichtshuid dunner is dan elk ander blootliggend gedeelte huid. Dit zorgt ervoor dat we juist in ons gezicht gevoeliger zijn voor deze schommelingen. Hierdoor kan er een geïrriteerde, gespannen en rode huid ontstaan.

Bescherm je huid met de UltracalmingTM lijn

Het is belangrijk dat we de huid beschermen tegen deze invloeden van buitenaf. Optimale hydratatie speelt hierbij een grote rol. In de winter wordt er veel vocht onttrokken aan onze huid en dit heeft grote gevolgen. De huid wordt droog, ruw, beschadigd en raakt hierdoor haar beschermende functie kwijt. Het is belangrijk de huid zo snel en goed mogelijk hersteld zodat onze huid weer bescherming kan bieden in de winter. De Ultracalming lijn van Dermalogica kan hier ontzettend goed bij helpen. Het helpt bij het herstellen van de huidbarrière en het optimaliseren van de hydratatie. Teunisbloem olie (Oenothera biennis) is een essentieel vetzuur wat helpt de lipiden(vetten) in de barrière in tact te houden. Lipiden zijn bijvoorbeeld belangrijk bij het herstellen van een droge en ruwe huid.

Save my sensitive skin..

Natuurlijk komen we ook soms huiden tegen die van aard heel gevoelig zijn. Voor gevoelige huiden is de Ultracalming lijn een uitkomst. Het is een productlijn met veel verkoelende en kalmerende producten die zorgen voor rust in de huid. Het zijn doelgerichte producten met een specifieke kalmerende werking. Tevens wordt de huid gelijk beschermd tegen invloeden van buitenaf om nog meer irritatie te voorkomen.

De basis voor elk Ultracalming product!

In elk product van de Ultracalming lijn het Ultracalming Complex toegevoegd. Dit is een complex wat is samengesteld uit verzachtende en herstellende producten. Het is de basis van elk product in de Ultracalming lijn. Er zitten 3 ingrediënten in het Ultracalming Complex. Rode berenklauw(Boerhavia Diffusa)wortel extract is daar één van. Dit extract vermindert roodheid en gevoeligheid. Ook bevat het Haver(Avena Sativa) extract en Gember(Zingiber Officinale) extract wat zorgt voor een vermindering van irritatie en jeuk.

Kortom, zorg dat uw huid goed voorbereidt is op de winter !

Een reactie plaatsen