The Lifeschool: Doe jij wat je echt wilt?

Doe jij wat je echt wilt? Misschien vind je het een rare vraag. Of een lastige. Of misschien denk je: het heeft geen zin om daarover na te denken, want wat ik echt wil is toch niet haalbaar.

Veel mensen zijn niet echt gelukkig omdat ze dingen doen waar ze geen energie van krijgen. Of omdat ze veel te veel ‘moeten’, van zichzelf of van anderen.

Misschien ben jij een vrouw die ogenschijnlijk alles heeft, maar toch niet honderd procent tevreden is. Er klopt iets niet in je werk, er zijn spanningen in je relatie, het opvoeden kost je meer moeite dan je dacht.

Of je weet niet precies wat het is. Je bent gewoon niet echt blij. Je koopt de leegte vol met kleren, of je schrikt van een rimpel. Je vindt jezelf niet mooi genoeg, of te dik.

Skin, Health…Mind

Bij Nouvelle Image zijn we al heel lang bezig met je Skin en je Health. We helpen je graag om je huid gezond te houden en goed te verzorgen. We weten welke gezonde voeding daarbij helpt.

Maar het allerbelangrijkste is je dat je je van binnen goed voelt. Dan gaat alles stralen. Je Mind is de basis.

We zijn daarom blij dat we onze klanten en andere vrouwen nu ook kunnen helpen bij hun persoonlijke groei. Dat doen we met de Life School, een waardevol coachingsprogramma van zeven workshops. Ik coach je daarin om de beste versie van jezelf te worden.

Je mooiste leven leven heeft niets te maken met een volle kledingkast, een groot huis, een grote auto of het perfecte gewicht. Het heeft te maken met gelukkig zijn met jezelf.

Met je gave ontdekken.
En naar dat talent leven.
Dan gaat het stromen.

Met de Life School maak je een reis naar jezelf. Het afgelopen jaar heb ik die reis gemaakt en ik kan je vertellen dat het een enorme rijkdom is om te weten wie je bent, wat je wilt en wat je verlangen is, je doel.

En dat gun ik jou ook!

Ik help je om kleine stappen gaan zetten om je doel te bereiken. Wat het ook is, iets met mode, zingen, sporten, een webshop of carriere maken…je dromen waarmaken of beter voor jezelf opkomen.

De Life School helpt je om het leven te begrijpen. Je gaat inzien waarom je bepaalde gebeurtenissen hebt meegemaakt, en waar je tegenaan loopt. Je begrijpt waarom je dingen doet en hebt gedaan, maar vooral hoe het anders zou kunnen.

Soms wankelen we of gaan we zelfs kopje onder. Maar altijd kun je jezelf herpakken en weer doorstappen. Het leven opnieuw liefhebben.

Wat levert de Life School je op?

  • Als je weet wat je echt wilt kun jij betere keuzes maken
  • Met kleine stapjes kom je bij je doel
  • Je hebt een leuker leven en meer energie
  • Je hebt inzichten gekregen die je helpen om je doel te bereiken en om beter om te gaan met tegenslag
  • Je hebt geen andere mensen nodig om je goed te voelen, je voelt je goed en veilig bij jezelf!

Ik kan je echt zeggen: deze reis gaat je zo-veel brengen. Eigenlijk is het ’t leukste en ’t mooiste wat je kunt gaan doen. En het is zonde om ermee te wachten. Om te wachten met je volle leven tot je later ‘groot’ bent. Of tot het ‘mag’. Want wanneer is dat?

Het meest uitdagende avontuur dat je ooit zult meemaken is je eigen leven.

Wat verlang jij?
Wat zijn jouw ambities?
Wat maakt jou echt gelukkig?

Wat gaan we doen?

De Life School is een compleet programma voor persoonlijke groei. We gaan tijdens 7 workshops in kleine groepen werken aan je inzichten op drie niveau’s

  1. Hoofd: je overtuigingen en denkpatronen
  2. Hart: je emoties
  3. Ziel: ontdekken wie jij bent en wat je diepste verlangens zijn

Voor wie?

Tijdens de zeven workshops van De Life School maak je een spirituele groei-reis door je leven: van echt durven zijn wie je bent naar je dromen en idealen. Dat doe je met kleine stappen. De workshops gaan over leven, geluk, liefde, groei, creatie en meditatie. We werken onder meer met de meditatie-techniek van Deepak Chopra en The Life Codes van Patty Harpenau.

De Life School is voor iedereen die zichzelf de moeite waard vindt. En die zichzelf (eindelijk?) het mooiste leven gunt. Die het leven en zichzelf met al zijn gaven en talenten wil omarmen. Voor mensen die uit een negatieve spiraal willen stappen. En die het avontuur aan durven gaan.

Door wie?

De Life School wordt gegeven door mij, Wendy Terlaak, eigenaar van Nouvelle Image en opgeleid tot Life Teacher bij Patty Harpenau. Ik coach je met liefde. Ik voel mensen heel goed aan en ben van nature een ‘heler’.

Meer weten?

Natuurlijk vertel ik je heel graag veel meer over deze bijzondere en waardevolle reis, en wat de Life School voor jou en jouw leven kan betekenen. In een vrijblijvend gesprek kunnen we ook ontdekken of we bij elkaar passen en samen op reis willen.

Neem contact met mij op via 010-2849626 of info@nouvelleimage.nl

Heel graag tot snel!

Aanbieding:

Als je je voor 23 augustus aanmeldt dan kan je de 7 workshops van de Life School volgen voor €540,00 ipv  €695,00
Data: 20, 27 september, 4, 25 oktober en 1, 8 en 15 november. De dagen zijn van 10.00-15.00
Andere data zijn bespreekbaar.