Wendy

Wendy (eigenaresse)

 

Huidverbetering laat je strálen

Mijn beste keuze ooit was mijn hart te volgen en mijn fascinatie voor het menselijk lichaam in te zetten om mensen met huidproblemen te helpen.

Mijn kennis uit de opleiding schoonheidsspecialiste en studie natuurgeneeskunde zet ik al meer dan 25 jaar met veel plezier in om mensen te helpen met huidverbetering.

Juiste voeding maakt je beter

Met mijn intrinsieke gevoel om de buitenkant van het lichaam te verbeteren heb ik in de tussenliggende jaren mijn passie voor het welzijn van de mens verder uitgebreid en de studie Orthomoleculaire voedingstherapie afgerond. Hiermee ben ik in staat om met onze persoonsgerichte behandelingen ook een goede innerlijke balans te creëren.

Algehele gezondheid maakt je mooier

Met mijn studie bioresonantie, waarmee ik de oorzaak van lichamelijke klachten kan vaststellen en verhelpen, is mijn droom compleet. Met behulp van (de Core Energetix), een diagnostisch apparaat, gaan we samen op een snelle en doeltreffende manier je klachten te lijf. Feilloos sporen we de oorzaken van je aandoening op en brengen we de oplossing van je lichamelijke klachten in kaart. In combinatie met voedingsadviezen en een intensief begeleidingstraject ben ik in staat je op maat te adviseren en je bij te staan in de verbinding naar jezelf. Het voelt als een cadeau om jou hiermee een totaaloplossing te kunnen bieden.

Kroon op ons werk

De behoefte van onze klanten ondersteunt mijn gedrevenheid om mijn professie en ervaringen met je te delen. De bioresonantie therapie vult het laatste puzzelstukje in als professionele aanvulling op ons totaalpakket. Onze zorg voor huidverbetering in een gezond en energiek lichaam.

We leven in een snelle maatschappij, waardoor een extra stimulans nodig is om weer dicht bij jezelf en je intrinsieke waarden te kunnen komen. Wanneer je goed in je vel zit straal je nog meer.

Dat is wat we graag willen bereiken!

Het is een voorrecht je te helpen om je gezondheid te verbeteren van top tot teen. Je in de watten te leggen voor een frisse, stralende huid en een vitaal, klachtenvrij lichaam.

Het is de kroon op ons werk!

Orthomoleculaire voedingstherapie vormt samen met de bioresonantie therapie het perfecte duo om tot het beste resultaat te komen. Uitgebalanceerde voeding is de basis. Vitaminen en mineralen geven ons lichaam de bouwstenen om goed te kunnen functioneren. Het levert ons energie en houdt onze weerstand hoog.

Het doel van de bioresonantie therapie is om de oorzaken van de ziekmakende invloeden in je lichaam uit te schakelen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren. Door middel van
een vitaminecheck testen we ook je eet- en leefpatroon en kunnen we een gedegen totaaladvies geven.

Meten=weten

“Met soms kleine stappen bereiken we een groot resultaat! Zo ook, bij een dame die al jarenlang kampte met een opgezette buik en darmkrampen. Ondanks haar gezonde voedingspatroon met voldoende groenten en fruit, weinig suikers, veel vezels en rauwe noten, hield ze veel vocht vast”, signaleerde Wendy.

“Na de test die ik afnam met de bioresonantie therapie bleek dat ze een allergie heeft voor bijna alle noten.

Zij startte elke ochtend met biologische yoghurt met rauwe noten en blauwe bessen. De noten mengde ze ook vaak door een salade en ze at met regelmaat een handvol rauwe noten als tussendoortje.

Rauwe ongebrande noten zijn in de regelmaat super gezond, doordat ze de juiste vetten en goede vezels bevatten. Wat anders is het wanneer je allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen. Dan zijn die specifieke vezels voor jouw lichaam heel belastend en doen afbreuk aan je welzijn.

Ik heb de dame geadviseerd met het juiste (een op maat gemaakt) voedingspatroon, uiteraard zonder noten. Ze voelde zich daarna als herboren en weer vitaal. Haar wens om af te vallen lukte ook snel daarna, doordat ze geen vocht meer vasthield.

Vele andere klanten zijn haar voorgegaan en heb ik kunnen adviseren en begeleiden naar een klachtenvrij en gezond lichaam. Dat voelt als de kroon op ons werk!”

De bioresonantie therapie brengt de precieze oorzaak van je lichamelijke klachten in kaart.
Het is een revolutionaire, pijnloze methode die bepaalt of er bijvoorbeeld een allergie of een intolerantie is voor bepaalde stoffen. Dit kunnen ook voedingsmiddelen zijn. Ook wordt getest of bepaalde organen verzwakt zijn en of er gifstoffen in het lichaam bevinden, die een negatieve invloed hebben op je gezondheid. In de meeste gevallen sporen we de verborgen oorzaken van je ziekteverschijnselen op. Soms is het nodig je door te verwijzen naar de huisarts.

Samen zoeken we naar je innerlijke kracht onder je huid om je schoonheid te laten uitkomen en kwaliteit van leven te verhogen.

De missie van Nouvelle Image is
de zorg voor huidverbetering in een gezond en energiek lichaam.
Je de beste versie van jezelf laten zijn!
Je dat ook laten voelen en laten zien.
Echte verbinding met je authentieke persoonlijkheid.
In contact komen met jezelf en met je eigen hart.
Laat mijn missie jouw droom vervullen. Je verdient het!

Wil je ook een effectieve behandeling geënt op huidverbetering in een gezond lichaam? Neem dan vrijblijvend contact op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626. Je staat versteld van het verbluffende resultaat!