Team

bioresonantie

Wendy (eigenaresse)

Gediplomeerd Orthomoleculair geneeskundige

Mijn visie is: iedereen verdient een perfecte huid en een optimale gezondheid! Ik heb ontzettend veel mensen blij gemaakt met een perfecte huidconditie. Nadrukkelijk noem ik veel mensen. Ik wil dit bij iedereen bereiken.

Lees verder

 

Frederique

Gediplomeerd huid- en schoonheidsspecialiste vanaf 2006

Ik ben allround getraind en gecertificeerd om te behandelen met de merken: Dermalogica, Image Skincare, Perricone MD, P. Jenschura en Amanprana. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in: het verwijderen van steelwratjes, couperose en bindweefselverhogingen, IPL permanent ontharen, Universal Contour Wrap, koudlaser techniek, bindweefselmassages, microdermabrasie- en diamantpeelbehandelingen.

Lees verder

 

Natasja

Gediplomeerd huid- en schoonheidsspecialiste vanaf 1991

Ik ben allround getraind en gecertificeerd om te behandelen met de merken: Dermalogica, Image Skincare, Perricone MD, P. Jenschura en Amanprana. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in: het verwijderen van steelwratjes, couperose en bindweefsel verhogingen, IPL permanent ontharen, Universal Contour Wrap, koudlaser techniek, bindweefselmassages, microdermabrasie- en diamantpeelbehandelingen.

Lees verder

 

Kelly

Gediplomeerd huid- en schoonheidsspecialiste vanaf 2010

Ik ben allround getraind en gecertificeerd om te behandelen met de merken: Dermalogica, Image Skincare, Perricone MD, P. Jenschura en Amanprana. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in: het verwijderen van steelwratjes, couperose en bindweefsel verhogingen, IPL permanent ontharen, Universal Contour Wrap, bindweefselmassages, microdermabrasie- en diamantpeelbehandelingen.

Lees verder

 

Jaimy

Gediplomeerd huid- en schoonheidsspecialiste vanaf 2011

Ik ben allround getraind en gecertificeerd om te behandelen met de merken: Dermalogica, Perricone MD en Amanprana. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages van lichaam en gelaat, Universal Contour Wrap, microdermabrasie- en diamantpeelbehandelingen en IPL permanent ontharen.

Lees verder