Perricone

[vc_row container=”true”][vc_column width=”2/3″ el_class=”tekst”][vc_column_text]Bij Nouvelle Image & Santé maken wij dankbaar gebruik van het merk Perricone. Dit gerenommeerde merk omvat huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen, die vooral gericht zijn op het (tegengaan van) het verouderingsproces van de huid. Perricone is een merk dat ook, net als ons, gelooft in de stimulatie van de schoonheid van binnenuit. Vitaal, gezond en mooi ouder worden, het kan echt!

Dr. Nicholas Perricone: veroudering als gevolg van ontstekingen

Dr. Nicholas Perricone, de oprichter van de verzorgingsproducten is als dermatoloog en voedingsdeskundige gespecialiseerd in gezond en vitaal ouder worden. Een citaat van hem: “Een rimpelende hangende huid is niet het onvermijdelijke resultaat van het verouderen. U kunt er op uw best uitzien, u fantastisch voelen en genieten van een mooie huid en een optimale gezondheid, iedere dag van uw leven.” Wij geloven in dit motto.

Perricone - Total skin and bodyDr. Perricone kwam als deskundige langs bij shows van onder andere Oprah Winfrey, Larry King en Dr. Oz. Hij is ook auteur van verschillende New York Times bestsellers als “The wrinkle Cure”, “The Perricone Prescription”, “The Perricone Promise” en “Forever Young”. Dr. Perricone is met 116 patenten, allen gericht op de behandeling van huidschade, uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van vitaal, gezond en mooi verouderen.

De Perricone MD-producten zijn wereldwijd bekend geworden door het gebruik van voedende (lichaamseigen) anti-oxidanten in de cosmeceuticals. Deze effectieve ingrediënten zorgen voor een herstellende en preventieve werking, wat tot ongekende resultaten leidt. Ze zijn zelfs een serieuze concurrent voor ingrijpendere behandelingen tegen het verouderen van de huid, zoals plastische chirurgie.

Perricone’s Healthy Aging behandelprogramma bij Nouvelle Image & Santé

Perricone - Cold PlasmaIn zijn ‘Inflammation Theory of Aging’ stelt Dr. Perricone dat veroudering het gevolg is van chronische en minuscule ontstekingen op celniveau. Deze worden onder andere veroorzaakt door een voedingspatroon, dat té veel snelle suikers en koolhydraten bevat. Ook stress, hormonale veranderingen, schadelijke stoffen in het milieu, een verminderd immuunsysteem en overmatige blootstellen aan UV-licht kunnen deze minuscule ontstekingen veroorzaken. Veroudering effectief behandelen, moet dan ook verder gaan dan alleen de tekenen aan de buitenkant van uw huid bestrijden. “Beauty from the inside out”!

De Perricone verzorgingsproducten en voedingssupplementen zijn dan ook altijd voorzien van de beste dermatologische ingrediënten die er momenteel te gebruiken zijn. Perricone blijft vernieuwen en verbeteren om u te verzekeren van optimale resultaten van huidverbetering.

Een healthy aging behandelingsprogramma van Perricone bij Nouvelle Image & Santé bestaat uit 3 stappen.

  • Eerst een anti-ontstekingsdieet
  • Dan Nutriceuticals, voedingssupplementen met anti-oxidanten als Alfa liponzuur, Vitamine C Ester, DMAE, Coenzyme Q-10 etcetera, en gezonde vetten als Omega-3.
  • En tenslotte Cosmeceuticals, medische huidverzorging met lichaamseigen anti-oxidanten, zoals Alfa liponzuur, DMAE, Vitamine C Ester en Neuropeptides.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar dit product? Nee dan geheel vrijblijvend contact op met Nouvelle Image & Santé en vraag naar de mogelijkheden van de Perricone verzorgings- en voedingsproducten. U kunt ons bereiken via 010-2849626 of info@nouvelleimage.nl.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”3093″ img_link_target=”_self” img_size=”370×180″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaWRlYm94LWhlYWQlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlM0NoMiUzRU1lcmtlbiUzQyUyRmgyJTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html][vc_wp_custommenu nav_menu=”28″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”container” container=”true”][vc_column width=”1/1″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJtYWluLXRpdGxlJTIwc2VjJTIyJTNFJTBBJTNDaDElM0VCZWhhbmRlbGluZ2VuJTNDJTJGaDElM0UlMEElMjZuYnNwJTNCJTBBJTBBJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″ el_class=”pricing”][sh_price_table title=”Wake up call” currency=”€” price=”79,-” duration=”60min.” option1=”De Hypoallergenic-producten hebben een kalmerende werking en gaan ontstekingen tegen.” option2=”Ontspannende gezichtsmassage met Cold Peptiden-complex.” option3=”Cooling down met lymfedrainage.” option4=”Incl. reiniging en epileren” sub_title=”Kalmerend, vitaliteit”][sh_price_table title=”Cold Plasma” sub_title=”Gezicht, hals & decolleté” currency=”€” price=”133″ duration=”90min.” option1=”Gaat zichtbare tekenen van veroudering tegen.” option2=”Verstevigende en structuurverbeterende behandeling incl. reiniging en epileren.” option3=”Bindweefselmassage met o.a. Cold Plasma.” option4=”Klassieke massage van gezicht, nek en schouders met Cold Plasma Sub D.”][sh_price_table title=”Deep Wrinkle ” sub_title=”Anti-aging” currency=”€” price=”155,-” duration=”105min.” option1=”Bindweefselmassage met Acyl-Glutathione en Deep Wrinkle Serum.” option2=”Klassieke massage met de Neuropeptide Facial Conformer.” option3=”Cooling down met Cold Laser.” option4=”Plasma Sub D en Firming Neck Therapy zorgen voor verbetering van halspartij. Incl. epileren.”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]