Perricone MD

Wake up call (kalmerend, vitaliteit)

De Hypoallergenic-producten hebben een kalmerende werking en geven je huid een wake up call. De neuropeptiden remmen ontstekingen in de cellen en herstellen de natuurlijke weerstand. Reiniging, ontspannende gezichtsmassage en cooling down met lymfedrainage.

60 minuten €79,00*

Cold Plasma (gezicht, hals en decolleté)

Gaat de meest zichtbare tekenen van veroudering tegen, zoals rimpels, grove poriën, roodheid, droogte en verlies van stevigheid en uitstraling. De verstevigende en structuurverbeterende behandeling bevat een reiniging en intensieve bindweefselmassage. Extra aandacht voor halspartij en kaaklijn.

75 minuten €97,50*

Deep Wrinkle (anti-aging)

Onmiddellijk en zichtbaar resultaat dankzij gebruik van de gepatenteerde Neuropeptide-lijn van Dr. Perricone. De diepere schade in de huid en verouderingsverschijnselen zoals volumeverlies van de ondersteunende huidlagen, worden aangepakt met een bindweefselmassage. Vervolgens een klassieke ontspannende massage. Extra aandacht voor verbetering van halspartij.

90 minuten (incl. epileren) €133,00*

 

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image