Merken

[vc_row container=”true”][vc_column width=”2/3″ el_class=”tekst”][vc_raw_html]JTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJtYWluLXRpdGxlJTIwc2VjJTIyJTNFJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTNDaDElM0VNZXJrZW4lM0MlMkZoMSUzRSUwQSUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUyMCUzQ3NwYW4lMjBjbGFzcyUzRCUyMnNob3J0LWRlc2MlMjIlM0UlM0MlMkZzcGFuJTNFJTIwJTBBJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTIwJTNDJTJGZGl2JTNFJTBBJTIwJTIwJTIwJTIw[/vc_raw_html][vc_column_text]In onze Beauty & Health Clinic Nouvelle Image & Santé werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken. Op deze manier kunnen wij u ervan verzekeren dat onze verzorgings- en voedingsproducten van hoogwaardige kwaliteit zijn. We stellen u enkele van onze hoogwaardige merken voor, waarmee we graag werken in onze salon:

Image Skincare

Merken bij Nouvelle: Image SkincareMet de professionele producten van Image Skincare en de bijbehorende behandelingen kunnen we u een merkbare betere en gezondere huid geven. Deze cosmeceuticals of medische cosmeticaproducten bevatten namelijk een zeer hoge concentratie werkzame stoffen, die in staat zijn om tot in de diepere lagen van uw huid door te dringen en hier op cellulair niveau te werken. Uw huid wordt in alle huidlagen optimaal gevoed, gecorrigeerd en gestimuleerd.

Welke huidconditie of –probleem u ook heeft, met Image Skincare kunnen we u een geschikte, langdurige oplossing op maat bieden. Met de producten van Image Skincare geven wij peelings. Met de peelings van Image Skincare kunnen we huidproblemen als acne, littekens en rosacea goed behandelen. U ziet na één behandeling meteen al resultaat!

Dermalogica

Dermalogica Clear Start De huidverzorgingsproducten van Dermalogica zijn vrij van toegevoegde ongezonde minerale oliën, zoals aardolie of paraffine, lanoline en kruipolie. De producten zijn puur, vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen en zonder uitdrogende harde alcohol en formaldehyde. Dermalogica producten zijn daarnaast ook eerlijk, ecologisch verantwoord, zonder dierlijke ingrediënten en niet op dieren getest.

Dermalogica meent dat uw huid uw leven lang verandert. Leeftijd, milieu, hormonen, levensstijl en weersinvloeden zijn bepalend voor de conditie waarin uw huid verkeert. Daarom moet uw huid, in welke fase ze zich ook bevindt, met het juiste product verzorgd worden. Dankzij de huiddiagnose methode FaceMapping bepalen we uw huidconditie en kunnen we de specifieke verzorging, waar uw huid behoefte aan heeft, samenstellen.

Perricone

Perricone MDVitaal, gezond en fit ouder worden. Dit streven heeft Dr. Nicholas Perricone ertoe aangezet een bijzondere voedings- en verzorgingslijn in de markt te zetten. Volgens Dr. Perricone is ouder worden een ‘ziekte’, het gevolg van minuscule ontstekingen op celniveau. Hij merkt dat een foutief voedingspatroon hierin een rol speelt.

Een healthy aging behandelingsprogramma van Perricone bij Nouvelle Image & Santé bestaat uit 3 stappen. Eerst een ‘anti-ontstekingsdieet’, dan Nutriceuticals (voedingssupplementen) en tenslotte Cosmeceuticals (medische huidverzorging op basis van voedende lichaamseigen anti-oxidanten). Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat uw huid zowel van binnenuit als van buiten langzaam en mooi mag verouderen.

Amanprana

AmanpranaMet de gezonde, (h)eerlijke voedings- en verzorgingsproducten van Amanprana ondersteunt u uw schoonheid van binnenuit. Voor een optimaal evenwicht in voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren in uw lichaam, is hoe u eet en wat u eet erg belangrijk.

De producten van Amanprana worden altijd van biologische plantaardige ingrediënten gemaakt. Ze zijn zo weinig mogelijk bewerkt en er worden geen isolaten of onnodige kunstmatige toevoegingen gebruikt, zoals kleur- en geurstoffen. Ze zijn bovendien niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker! Een gezonde levensstijl hoeft immers geen straf te zijn! Het is juist een feest!

Onze merken bij Nouvelle Image & Santé, uw huidspecialist

Voor een uitgebreider overzicht van de bovenstaande merken verwijzen we u naar de specifieke merken pagina’s. Daar kunt u specifiek lezen waar de merken voor staan, wat ze voor u persoonlijk kunnen betekenen en welke behandelingen wij hierin aanbieden. Alle merken geven uw huid ultieme huidverbeterende resultaten. Schroom niet om bij vragen contact op te nemen met één van onze specialisten, via: info@nouvelleimage.nl of telefoon: 010-2849626. Wij staan u graag te woord met professioneel advies op het gebied van voedings- en verzorgingsproducten waarmee wij werken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJzaWRlYm94LWhlYWQlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlM0NoMiUzRU1lcmtlbiUzQyUyRmgyJTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html][vc_wp_custommenu nav_menu=”28″][/vc_column][/vc_row]