Maria Galand

Soin masque modelant is een uniek verwarmend mineralen masker. Door het thermische effect van het masker worden alle werkstoffen optimaal opgenomen door de huid. De huid wordt krachtig verstevigd waardoor het resultaat buiten gewoon is.
€97,50

Soin Cocon is de behandeling voor diepe ontspanning. De bijzondere weldadige massage ontspannen de gelaatstrekken en het bindweefsel wordt gestimuleerd. Uw huid straalt met een dosis nieuwe energie.
€85,00

Soin Thalasso is de powerkuur uit de zee. Het intensieve algenmasker  zorgt voor een boost aan vocht en repareert de ‘gestreste’ huid. De huid is egaler en optimaal gehydrateerd.
€85,00

Soin Masque Modelant Yeux zorgt voor een stralende verzorging rondom de ogen. Om de huid rondom de ogen te verzorgen wordt er een retinolconcentraat toegepast. De sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen en de donkere kringen rondom de ogen worden zichtbaar verminderd.
€45,00.

In combinatie met een behandeling €35,00.

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image