Image Skincare

Een mooie huid begint bij een gezonde huid.

4-Layer power boost

De revolutionaire 4-layer is een zeer unieke behandeling. Na één behandeling geeft deze een enorme huidverbetering door middel van de hoge dosis aan vitamine C en glycolzuur.
€97,-

Power of the Eye

Een eye lift zonder ‘cosmetische chirurgie’. Deze oogbehandeling bevat een combinatie van anti-aging eigenschappen, retinol en antioxidanten. De oogleden worden verstevigd en gelift tegelijkertijd.
€45,00

*De behandeling kan worden toegepast in een behandeling. Tevens is deze ook los te boeken.

The Lightening boost

Deze peeling is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. De peeling heeft een 15 % verhelderende werking waardoor we de dieper gelegen melanineblokkade goed kunnen aanpakken.

Level 1 €90,00
Level 2 €96,50

Cocktail of anti aging

Een exclusieve samenstelling geeft een boost aan glycolzuur voor de huid. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen en minder rimpels.

Level 1 €90,00
Level 2  €96,50

Acne treatment

De peeling is uitermate geschikt voor een onzuivere huid. De huid wordt diep gereinigd door middel van salicylzuur en glycolzuur. De talgafscheiding normaliseert en de verstoppingen verminderen waardoor de huid meer in balans komt.

Level 1 €90,00
Level 2 €96,50

The O2 Lift

Deze luxe behandeling doordringt zuurstof en plantaardige stamcellen.  De hoge concentratie aan peptides en enzymatische botanicals zorgen voor een frisse en verjongende uitstraling.
€97,50