Gula Java Matcha

Zou u ook wel eens alerter willen zijn in uw sport, in uw werk, in het verkeer?  Meer focus in studie en activiteiten?
Minder afgeleid en meer geconcentreerd voor betere resultaten!

Zoals ik al eerder heb verteld is Gula Java veel meer dan suiker.
Het is een geconcentreerde kokosbloesem suiker die zijn energie langdurig behoudt doordat er geen raffinage aan te pas komt.
De zoete nectar van de kokosbloesem is een gekoesterde rijkdom omdat de tappers de nectar alleen van de kokosbloesem tappen waardoor de bloesem niet verloren gaat. Een pure gezonde suiker dus!
Maar nu heeft Aman Prana niet alleen Gula Java ontwikkeld.
Ze hebben veel meer dan alleen maar gezonde suikers.
Onder andere de Gula Java Matcha!

Wat is Gula Java Matcha?

Het is een ontzettende goede combinatie van het eiwit L-Theanine met Cafeïne. De actieve anti-oxidanten in de Gula Java Matcha zijn een natuurlijke combinatie van 4 catechinen, taininen, chlorofyl en een rijkdom aan mineralen en eiwitten. Ze verhogen het immuunsysteem, en uw gezondheid.

De anti-oxidante kracht van Gula Java Matcha ligt vele malen hoger dan Vitamine C of E, onder andere omdat de plantages 4 weken voor de oogst met donkere zeildoeken worden afgedekt.
Waardoor de theeplanten 90 % minder zonlicht krijgt en de theeplanten veel intensiever chlorofyl aan het produceren zijn en de blaadjes veel meer aminozuren! De gehele blaadjes worden ook verwerkt in de matcha zodat de thee een optimale werking heeft.
Dit power drankje zorgt voor meer alertheid, focus en concentratie!

Een reactie plaatsen