Orthomoleculair therapie

Bereid je voor op een nieuwe, zelfverzekerde uitstraling

De juiste voeding maakt je beter

Lichamelijke klachten, zoals intense moeheid, hoofdpijn, last van je darmen, acute huiduitslag? Het zijn lichamelijke klachten die je belemmeren in je dagelijks leven.

Nouvelle Image biedt een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen van Puro. De natuurzuivere ingrediënten helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen en je specifieke klachten in het bijzonder. Bereid je voor op een nieuwe, zelfverzekerde uitstraling.

Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren. Met de juiste supplementen is het mogelijk om je van je klachten af te helpen en bestaande rimpels van binnenuit op te vullen om zodoende het natuurlijke verouderingsproces te vertragen.

De stoffen in de supplementen worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageenaanmaak plaatsvindt. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor gewenste stevigheid, een goede vochtbalans en een soepele darmflora. Dit verhoogt je energieniveau en heeft een positieve werking op darmen, lever, nieren en de reiniging van het bloed. Ook zorgen de supplementen voor betere opname van voedingsstoffen. Eindelijk weer puur jezelf kunnen zijn! Bereid je dus voor op een nieuwe, zelfverzekerde uitstraling.

Welke voeding past bij jou?

Voeding is van grote invloed op je gezondheid. Je algehele welzijn! Tegenwoordig worden we overspoeld met informatie over voeding en wordt verteld wat je juist wél of niet moet eten. Het vervelende is dat iedereen iets anders lijkt te beweren. Welke voeding is goed voor jóu? En waarom?

Voeding is persoonlijk

Jouw moeder functioneert misschien prima door het eten van salades en rauwkost, maar voor jou kan de vertering ervan echt te zwaar zijn. Zo zijn er honderden stoffen die inwerken op ons spijsverteringssysteem, die een ongunstige invloed kunnen hebben op je darmflora met overgevoeligheden en allergieën als gevolg. Een grote troost: iedereen heeft een bepaald voedingspatroon dat bij hem of haar past. Nouvelle Image kan je helpen met jouw zoektocht naar een optimaal voedingspatroon.

Een tekort aan belangrijke voedingsstoffen verzwakt je immuunsysteem

Hierdoor krijgen ziektes en bacteriën de vrije hand. Wat zijn de verborgen oorzaken? Eet je voldoende gezonde vetten? Hoe zit het met koolhydraten en wat eet je om op je gezonde BMI gewicht te (blijven) komen?

De juiste voeding is de basis (bodem) van je gezondheid en brengt jouw hormoonsysteem in balans. Voeding moet alle grondstoffen bevatten die het optimale resultaat geven voor jouw energieproductie. In de kern zijn alle vitale processen van je lichaam afhankelijk van de stoffen die je uit je voeding haalt.

Met de juiste voeding is jouw lichaam in staat om alle werkbare stoffen op te nemen en om te zetten in een soepele spijsvertering.
(Je bént niet wat je eet, maar wat je verteert.)

Iedereen is uniek

Je kan behoefte hebben aan een bepaald soort voedsel omdat je een tekort hebt aan specifieke voedingsstoffen. Een bekend voorbeeld is een sterke behoefte aan chocola bij een magnesiumgebrek. Zolang je een gebrek hebt aan een bepaalde voedingsstof blijf je eten en val je ook niet af. Wist je dat schadelijke additieven (stoffen) het natuurlijke mechanisme van je lichaam belemmert en je hierdoor niet afvalt?

Kies de voeding die bij jou past voor een goed werkend hormoonsysteem, een gezond gewicht en een energiek en vitaal leven. Voor een lichaam in balans dat aansluit op jouw lifestyle!

Mijn doel is om met wetenschappelijk onderbouwde adviezen je eigen mechanisme te stimuleren. Ik wil je op weg helpen naar een gezonde leefstijl. Daarmee doel ik op een energieke, levendige en vitale JIJ. Je eigen authentieke IK met veel energie, een hogere weerstand en een aantrekkelijk en fit lichaam, waarbij afvallen praktisch vanzelf gaat. (Voor jong en oud.)

Voedingscheck

Nouvelle Image doet onderzoek naar je eetpatroon, en leefstijl met behulp van een voedingscheck. Je krijgt inzicht in je huidige voedingspatroon, (hormoonhuishouding?) en verteringskracht.
Welke voeding doet jouw lichaam goed en welke factoren zorgen ervoor dat je je niet fit voelt of klachten hebt. Waar kun je nog verbetering in aanbrengen? Ik zoek het verband en geef succesvolle voedingsadviezen, waarmee automatisch je vetverbrandingsmechanisme wakker wordt geschud om met behulp van je eigen DNA, ook nog eens eenvoudig af te kunnen vallen.

Na dit consult kun jij direct onbeperkt aan de slag met de juiste voedingsadviezen, leefstijltips en recept ideeën.

Welke resultaten kun je verwachten?

  • Een sterke darmwerking zodat je je nooit meer moe en futloos voelt na het nuttigen van een maaltijd. Bijkomend voordeel is dat je voeding ook niet wordt opgeslagen in vet.
  • Je ontwikkelt een sterke weerstand tegen schadelijke bacteriën, infecties en virussen zodat je niet meer uit het veld wordt geslagen door een griepje.
  • Je energiepijl schiet omhoog omdat je blokkades gaat verhelpen zodat je lichaam jouw veel meer energie kan teruggeven. Als je op dit moment vaak moe en futloos bent, dan is dat verleden tijd op een natuurlijke en gezonde manier.
  • Een mooie gladde gezonde huid zodat je er niet alleen jonger uitziet, maar je ook zo voelt. Mensen om je heen zullen dat opmerken.
  • Een grote stap zetten om gezond en vitaal oud te worden zonder nare bijkomende ouderdomsklachten. Zie het als een investering in je gezondheid.
  • Je zult geen last meer hebben van vervelende eetbuien waarin je letterlijk snakt naar suiker en zoetigheden. Hierdoor krijg je eindelijk grip op je voeding en je gewicht.

Ik heb inmiddels al vele mensen geholpen om op een heel natuurlijke manier een betere gezondheid te krijgen. De voedingscheck is voor mensen die niet tevreden zijn met hun gezondheid of gewicht, lichaamsklachten hebben en graag meer energie willen hebben om persoonlijke doelen te halen en meer te kunnen genieten van het leven. Neem de verantwoordelijkheid om op een natuurlijke manier grip te krijgen op je gezondheid. Ik help je daar graag bij.

Het voedingspatroon dat je zou moeten volgen om zonder lichamelijke
klachten en met meer energie te leven is het eten dat is samengesteld door