Bioresonantie therapie

Algehele gezondheid maakt je mooier

De huid weerspiegelt je gezondheid. Onze trouwe klanten zijn de spiegel van ons instituut. Alle huidbehandelingen, zoals anti-aging en huidverbetering, zijn effectiever als we van binnenuit gezond zijn. De Bioresonantie is een revolutionair hulpmiddel naar een optimale gezondheid en een mooie huid van binnenuit.

Nouvelle Image legt de verbinding door de inzet van Bioresonantie therapie. Hiermee onderzoeken we niet alleen de huid, maar kijken we naar de combinatie van voeding en het verband met lichamelijke (huid)klachten. Samen zoeken we naar je innerlijke kracht onder je huid en adviseren je op maat naar de juiste balans en een verrijkend gezond leven. We begeleiden je om je schoonheid te laten uitkomen en kwaliteit van leven te verhogen. Je zult snel de positieve invloed van de juiste voeding voor jou ervaren door verhoging van je algemene (huid)conditie en vitaliteit.

Dat is wat we graag willen bereiken met onze specialistische kennis en passie voor de gezondheid van het menselijk lichaam.

Wat is Bioresonantie therapie

Met de elektromagnetische eigenschappen van cellen, weefsels en organen is vast te stellen of je lichaam goed functioneert. Lichaam en geest zijn dan mooi in evenwicht.

Wanneer er stoornissen worden gemeten, kan Nouvelle Image samen met jou gericht werken aan de behandeling van de geconstateerde kwaal, ongemak, ontsteking, aandoening of ziekte.

Wil je ook van je lichamelijke ongemakken af?

Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 10 biljoen cellen en in elke cel vinden per seconde 100.000 chemische reacties plaats!

Eén enkele cel heeft maar één miljoenste seconde de tijd voor ontvangst, verwerking en het verder geleiden van een signaal. Vanwege deze snelheid kan de aansturing van cellen niet alleen met hormonen of zenuwimpulsen worden bewerkt.

Natuurkundig- en biologisch onderzoek wijst uit dat de aansturing plaatsvindt door biologisch elektromagnetische trillingen. De mens kan dankzij deze sturingsmechanismen in leven blijven. Een verstoring van deze mechanismen uit zich vaak in ziektes en lichamelijke klachten.

Nouvelle Image begeleidt je na een gedegen advies met een doeltreffende behandeling. Elk lichamelijk probleem is voor ons een welkome uitdaging. Wij helpen jou dan ook graag met het realiseren van verbluffende resultaten voor een klachtenvrij lichaam en gezond leven.

Hoe werkt Bioresonantie

De harmonische (gezonde) en pathologische (zieke of ziekmakende) trillingen worden van elkaar gescheiden. Door het inverteren van de pathologische trillingen, zwakken deze langzaam in je lichaam af.

Zo krijgt je lichaam de gelegenheid het evenwicht te herstellen en de pathologische informatie kwijt te raken.

Je wordt uitsluitend behandeld met informatie die op dat moment karakteristiek is en daarmee ook het meest doeltreffend voor jou!

In geen enkele fase van de therapie vindt er een toevoer plaats van vreemde energieën of lichaamsvreemde substanties. Dit heeft grote voordelen: de Bioresonantie methode is vrij van ongewenste bijwerkingen en, zonder risico’s, voor jong en oud toe te passen.

Voor wie is de Bioresonantie therapie de oplossing?

Heb je regelmatig last van:

 • darmklachten
 • hormonale klachten
 • huidproblemen
 • burnout
 • overgewicht
 • voedselintolerantie
 • verzuring
 • emotionele disbalans
 • parasieten, virussen
 • vage klachten
 • laag energie niveau

Laat Nouvelle Image je adviseren om met de Bioresonantie therapie toe te werken naar een klachtenvrij lichaam.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Het aantal benodigde behandelingen zal op maat worden vastgesteld. Bij acute ziektebeelden en aandoeningen, zoals ontstekingen en infecties is één of twee behandelingen al voldoende. Bij chronische klachten, zoals darm problemen, zijn doorgaans meerdere behandelingen nodig om het genezingsproces in je lichaam op gang te brengen. Jouw klachtbehandeling wordt met de meeste zorg en nauwgezetheid door ons begeleid.

Al sinds ​2010 zijn ​vele cliënten,  met klachten zoals jij,  je voorgegaan en hebben ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun gezondheid, welzijn, huid en haar.

Na de behandeling.

Sommige cliënten merken na de eerste behandeling een duidelijke verbetering en vermindering van hun lichaamsklachten. Het gebeurt soms ook dat je je pas beter gaat voelen wanneer de afvalstoffen die door de behandeling vrijkomen, geheel afgevoerd zijn. Vooral in de eerste dagen na de therapie is veel water drinken belangrijk voor de ontgifting die plaatsvindt.

Feiten op een rij

De bioresonantie is geen bestraling en evenmin een elektrotherapie, maar maakt gebruik van de inzichten uit de moderne biofysica en is gebaseerd op inmiddels bekende, wetenschappelijk onderzochte, biologische natuurverschijnselen.

Bioresonantie therapie staat niet op zichzelf. De grondslag voor een blijvende en leeftijdloze gezondheid is gebaseerd op de juiste voeding, beweging, voldoende slaap, water drinken en effectieve huid- en lichaamsverzorging.

Jou met jezelf verbinden voor de beste versie van jezelf!

Nouvelle Image helpt je graag bewust te zijn van je eetpatroon. De juiste voeding zorgt ervoor dat je:

 • beter in je vel zit
 • meer energie hebt voor je dagelijkse bezigheden
 • productiever bent en mentaal weerbaarder
 • fysiek goed voelt en de wereld aan kan

 

Bioresonantie therapie

Nouvelle Image is gespecialiseerd in het bestrijden van (vele) lichamelijke klachten en vaak hardnekkige kwalen van binnenuit. De bioresonantie therapie maakt een analyse van je klachtenpatroon mogelijk om de achterliggende oorzaak van de kwaal vast te kunnen stellen. Door professionele analyse sporen we de daadwerkelijke oorzaak van je lichamelijke klachten op met goede resultaten!

Nouvelle Image doet er, samen met jou, alles aan om je weer te laten strálen!

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626.