Gezondheid

Voor wie

Voor vele lichamelijke klachten van uiteenlopende aard, heeft Nouvelle Image een oplossing.
We gaan samen met jou op zoek naar de verschillende omstandigheden die de oorzaak van je klachten vormen. Denk hierbij aan voeding, leefwijze, stress, langdurige psychische druk, of een verstoring van een bepaald orgaansysteem.

Nouvelle Image biedt:

 • professioneel en gedegen gezondheidsadvies
 • kennis en inzicht in de oorzaak van je klachten
 • advies en uitleg over welke voeding en leefstijl het beste bij jou past
 • de mogelijkheid tot extra (laboratorium) onderzoek van b.v. darmflora of hormoonsysteem

Signalen

Energie tekort

Je bent moe, moe en nog eens moe. Je wilt van alles, maar je lichaam werkt niet echt mee. Extra slapen helpt niet, je wordt moe wakker en langzaam aan wordt je eigenlijk alles te veel.

Nouvelle Image neemt de tijd om samen met jou uit te zoeken waar de oorzaak ligt om op een natuurlijke manier je energie weer terug te vinden.

Onze op maat gemaakte werkmethode is het beste te omschrijven als een combinatie van moderne westerse kennis, voeding- en bioresonantie therapie. We stemmen in overleg de juiste behandelingen, producten en voeding af, die passen bij jou als persoon. Voor een unieke en doeltreffende behandeling met bewezen resultaat.

Darmen

Je hebt een opgeblazen buik. Je ontlasting is altijd anders of je moet rennen om de wc op tijd te halen. Welke signalen jouw darmen ook afgeven, we zoeken de verstoring op, zodat jij weer rust in je darmen ervaart.

Door een volledig beeld te maken van je darmwerking kunnen we de oorzaak van je klacht achterhalen en met een passende behandeling verhelpen.

Aan de hand van bioresonantie therapie kunnen we achterhalen waar je darmen last van hebben. Denk dan aan klachten zoals ontstekingen in de darmen, allergieën of voedselintoleranties, candida (gist schimmelinfectie), een tekort aan spijsverteringsenzymen of voedseltekorten (vitamines). Door een volledig beeld te maken van je darmwerking kunnen we de oorzaak achterhalen en deze dan ook met een passende behandeling verhelpen.

Hormonale disbalans

Je menstruatie blijft weg of je verliest juist veel bloed. Je verandert iedere maand in een feeks of je wordt gek van de opvliegers. Zomaar een aantal klachten die voortvloeien uit hormonale disbalans.

Ik zoek graag samen met jou uit waar jouw hormonale disbalans vandaan komt en hoe we die het beste kunnen behandelen.

Eigenlijk lijkt alles te draaien om je hormonen.
Je stemming, spijsvertering, gewicht, energieniveau, slaap, bloeddruk, vruchtbaarheid, libido en de mate van veroudering. Hormonen worden aangemaakt door verschillende klieren. Denk aan je hypofyse, je bijnieren, alvleesklier, je hypothalamus, schildklier en je eierstokken of zaadbal.
Je kunt je hormonen zien als een soort van boodschappers die onze cellen vertellen hoe ze moeten werken en wanneer. En ze beïnvloeden elkaar ook nog eens sterk. Als er één uit balans wordt gebracht, brengt dat ook gevolgen met zich mee voor de andere hormonen.

Hormonale disbalans komt voor bij:

 • Menstruatie klachten
 • Pre menstrueel syndroom PMS
 • Overgangsklachten
 • Insulineresistentie en hyperinsulinemie
 • Diabetes en prediabetes
 • Schildklierproblematiek (te snel of te langzaam werkend)
 • Bijnieruitputting
 • Burn-out
 • Overspanning en te stressgevoelig zijn
 • Slaapproblemen

Ik onderzoek graag samen met jou waar jouw hormonale disbalans vandaan komt en hoe we deze het beste kunnen behandelen.

Gezond op gewicht

Die extra kilo’s gaan er niet af. Wat je ook doet. Je hebt geen idee meer waar te beginnen. Wat je wel weet is dat die extra kilo’s in de weg zitten. Tijd om in actie te komen!

Samen gaan we de oorzaak van je overgewicht opsporen en behandelen. We zorgen dat je in balans komt en daardoor kan afvallen tot je gewenste streefgewicht is bereikt.

Er is eigenlijk maar één goede manier om blijvend en verantwoord af te vallen. Spoor de oorzaak van je overgewicht op en ga daar mee aan de slag. Dat is voor iedereen anders! Je mag in elk geval stoppen met calorieën tellen, crash diëten of shakes. Hiermee vertraagt juist je stofwisseling (schildklier), en helpt je niet om de gewenste kilo’s kwijt te raken.

In veel gevallen is er een hormonale disbalans die ervoor zorgt dat je nauwelijks kan afvallen of direct weer aankomt.
Deze hormonale disbalans kan er ook voor zorgen dat je de hele dag aan niets anders kan denken dan aan eten. Of net zo vervelend, voor een sterke zoetbehoefte zorgt. Hier is wat aan te doen! Blijf jezelf niet kwellen!
Samen gaan we de oorzaak van je overgewicht opsporen en behandelen. We zorgen dat je in balans komt en daardoor kan afvallen tot je gewenste streefgewicht is bereikt.

Stralende huid

Huidklachten kunnen je tot wanhoop drijven! Zeker wanneer het jeukt en zich openbaart in je gezicht of hals, zoals:

 • Eczeem
 • Acne
 • Psoriasis
 • Jeukende huid
 • Droge en rode huid Snel verouderde huid
 • Overpigmentatie

Samen gaan we op zoek naar de dieperliggende oorzaak van je huidklachten en laten je weer stralen.

Je huid weerspiegelt de conditie van je inwendige organen. Voeding en leefwijze zijn van grote invloed op je huid. Daarnaast zie ik vaak een disbalans van je darmflora, nieren en/of hormoonhuishouding. Erfelijkheid, infecties, allergieën en stress spelen ook een rol. We zoeken het tot op de bodem uit en laten je huid weer stralen.

Wilt je ook een effectieve behandeling geënt op huidverbetering in een gezond lichaam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626. Je staat versteld van het verbluffende resultaat!