Bent u geïnteresseerd in de behandelingen en producten die wij u bij Nouvelle Image Capelle aan den IJssel bieden? Dan kunt u hier contact opnemen met één van onze specialisten.

Het aanvragen van informatie is te allen tijde vrijblijvend. Onze schoonheidsspecialisten staan u graag te woord en geven u professionele adviezen. Omdat het kan voorkomen dat wij druk met onze klanten bezig zijn, kan het zijn dat we niet onmiddellijk de tijd hebben om de telefoon te beantwoorden. U  kunt dan een terugbelbericht achterlaten. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen om u te woord te staan.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Datum en tijd

Behandeling

Contactgegevens

Tel: 010 – 2849626
Mail: info@nouvelleimage.nl
Bezoekadres: Nouvelle Image Slotplein 11 2902 HP Capelle a/d IJssel

Openingstijden

Maandag: alleen op afspraak
Dinsdag: 9.00 uur tot 21.00 uur
Woensdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 9.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur tot 17.00 uur
Zondag: gesloten

Annuleren of verplaatsen van uw afspraak kan telefonisch kosteloos tot minimaal 48 uur van te voren. Anders zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.

 

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image