Steelwratjes en bindweefselbultjes

Steelwratjes (fibromen) en bindweefselbultjes (lipomen) zijn huidproblemen die meestal niet gevaarlijk zijn. Het kan wel lichamelijke irritaties teweeg brengen en onesthetisch gevonden worden. De meeste mensen vinden het niet prettig om een lipoom op een zichtbare plek te hebben met name in het gezicht en in de nek.

Steelwratjes

Steelwratjes zijn vaak kleine, smalle huiduitstulpingen die het meest voorkomen in oksel, liezen of hals. Soms ook op een ooglid of op de hoofdhuid. Ze zijn niet besmettelijk.

Bindweefselbultjes

Een bindweefsel- of vetbultje is een kleine plaatselijke verdikking van vet- en/of bindweefsel dat zich vlak onder de huid heeft genesteld. Het bultje is meestal zo’n 0,5 cm tot 3 cm groot; in sommige gevallen groter.

Wanneer de lipomen snel in omvang toenemen dan adviseren we je eerst de arts of dermatoloog te bezoeken.

Het verwijderen van steelwratjes en bindweefselbultjes

Nouvelle Image gebruikt de unieke USHF (Ultra Short High Frequency) methode om steelwratjes en bindweefselbultjes weg
te halen. We maken daarbij gebruik van het T-Away apparaat.

Door middel van hoogfrequente wisselstroom ontstaat er in het lichaam warmte. De warmte concentreert zich op de plek waar een klein gouden staafje de huid aanraakt. De steelwratjes en oneffenheden verschrompelen hierdoor en verdwijnen. We kunnen met het T-Away apparaat heel plaatselijk behandelen en daarmee de gezonde huid vermijden.

De behandeling voor het verwijderen van steelwratjes is eenmalig, snel en doeltreffend. Er is geen behandelplan (nabehandeling) noodzakelijk.

De T-Away zetten we daarnaast ook in voor het verwijderen van:

  • couperose (gesprongen rode adertjes)
  • spider naevus (spinvormige gesprongen adertjes)
  • bloedblaasjes

Wil je ook een effectieve behandeling geënt op huidverbetering in een gezond lichaam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626. Je staat versteld van het verbluffende resultaat!

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image