Rosacea

Wat is rosacea?

Rosacea is een ontsteking van de huid in het gezicht en openbaart zich vaak op latere leeftijd, meestal vanaf je 30e jaar. Een combinatie van factoren veroorzaken rosacea. De huidaandoening is te herkennen aan rode wangen en kleine, gesprongen vaatjes, puistjes en een verdikking van de huid.

Hoe komt ik van rosacea af?

Het is goed mogelijk dat je voor een rosacea behandeling bij de huisarts of dermatoloog bent geweest en je niet of onvoldoende verbetering hebt bereikt.

Nouvelle Image is gespecialiseerd in een permanente behandeling die de oorzaak van de aandoening opspoort en je rosacea huid aanzienlijk verbetert.

Bespaar jezelf de moeite en kosten voor producten uit de apotheek, drogisterij of winkel.

Voor de behandeling van deze aandoening is het echter noodzakelijk om het probleem niet alleen aan de buitenzijde (huid), maar juist van binnenuit aan te pakken.
Nouvelle Image maakt voor de behandeling van rosacea gebruik van speciale effectieve huidproducten en voedingssupplementen die hun inwerking hebben op de levende huidlaag. De supplementen zorgen ervoor dat de onbalans wordt gecorrigeerd, zodat je lichaam haar zelfherstellend vermogen volledig kan benutten om de ontstekingsreacties af te weren. Hierdoor neemt ook het infectiegevaar af. Je aders worden sterker en weerbaarder (tegen ???).

Wil je echt verbetering van rosacea? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626.

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image