Q Yag Laser

Heeft u spijt van uw tatoeage of wenst u uw permanente make-up te laten verwijderen? Dan kunt u bij Beauty & Health Clinic Nouvelle Image & Santé terecht. Wij hebben een ultra moderne Q Yag Laser in huis, een apparaat dat speciaal ontwikkeld werd voor het veilig verwijderen van tatoeages of permanente make-up.

De Q Yag Laser

De Q Yag laser gebruikt de innovatieve Q-switched technologie, waarmee niet (meer) gewenste tatoeages en permanente make-up op een effectieve manier verwijderd kunnen worden, zonder dat uw huid beschadigd wordt. Met dit apparaat kunnen we tevens efficiënt couperose en acne behandelen.

De Q Yag laser zendt licht uit van een specifieke golflengte; die golflengte reageert op bepaalde kleuren. Op het moment dat het licht in de huid die specifieke kleuren tegenkomt zal hij daar zijn warmte afgeven en het doel sterk verhitten, maar zo kort dat alleen het doel heet wordt en niet de omliggende huid. De laser die gebruikt wordt voor tatoeages te verwijderen moet daarom “Q-switched” zijn. Dit betekent dat het laserlicht in een ultrakorte puls van 1-3 nanoseconde de huid ingestuurd wordt. Daar zal hij de ingekapselde inktpartikels met kracht uit elkaar slaan in hele kleine inktdeeltjes. Deze deeltjes kunnen vervolgens wel door het eigen immuunsysteem van uw lichaam opgeruimd worden. Uiteindelijk is het dus uw lichaam zelf die de tatoeage doet verdwijnen.

Hoe effectief is de Q Yag Laser

De Q Yag Laser is één van de meest effectieve lasers die vandaag op de markt zijn. Dit toestel is uitgerust met twee golflengten, waardoor we kunnen variëren in gebruik en meerdere kleuren kunnen behandelen.

tattoo verwijderen met een laserHet blijft bij alle lasers wel een probleem dat ze niet alle kleuren volledig kunnen verwijderen. De Q Yag Laser is de enige laser die op een uiterst veilige manier veel kleuren kan verwijderen en zal dus voor een zo optimaal mogelijk resultaat zorgen.

Welke resultaten u mag verwachten en hoeveel behandelingen hiervoor nodig zullen zijn is ook afhankelijk van de soort tattoo, de grootte en de intensiteit van het kleurgebruik en hoe dik de tattoo is gezet. Vooraleer een laser behandeling op te starten, maken we altijd eerst tijd voor een gratis intakegesprek. Daarin kijken we of het mogelijk is uw tatoeage te verwijderen. We bespreken tevens welk resultaat u mag verwachten en wat de eventuele kosten zullen zijn. Dit intakegesprek zal ongeveer 15 minuten duren. Mocht alles in orde zijn en u wilt de behandeling starten dan maken wij een vervolgafspraak of gaan aansluitend direct aan het werk.

Voor meer informatie over hoe een tatoeage verwijderd worden met een laser behandeling, verwijzen we u door naar onze Tattoo verwijderen behandelingspagina.

Laser behandeling bij Nouvelle Image & Santé

Voor meer informatie adviseren wij u persoonlijk contact op te nemen, aangezien laser behandelingen een vrij complexe aanpak vereisen. Wij kunnen een beter oordeel vellen als we de situatie kunnen zien in een (gratis) persoonlijk gesprek. U kunt altijd vrijblijvend bellen met 010-2849626 of mailen met info@nouvelleimage.nl.

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image