Permanente make-up

Permanente make-up wordt aangebracht bij vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien.

Permanente make-up biedt uitkomst voor degene die:

  • Er verzorgd uit wil zien maar weinig tijd heeft
  • Veel sport, transpireert en zwemt
  • Contactlenzen heeft of brildragend is
  • Smalle en/of bleke lippen heeft
  • Het niet goed meer kan zien
  • Allergisch is voor make-up
  • Te dunne wenkbrauwen heeft
  • Geen mooi gevormde wenkbrauwen heeft
  • Door chemo of ziekte geen haargroei heeft op de wenkbrauwen
  • Geen make-up kan verdragen

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken.

Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd.
Heb je vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken.
Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.
Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.
Altijd mooie ogen, zonder je zorgen te hoeven maken over uitlopen van je eyeliner.

Na de pigmentatie behandeling kan je altijd op je permanente make-up vertrouwen. Je hebt in iedere situatie een verzorgde uitstraling.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Voor we beginnen met pigmenteren, tekenen we eerst een model. Samen met jou bepalen we de kleur en de vorm. Pas als alles nauwkeurig is doorgesproken wordt begonnen met pigmenteren. Uiteraard wordt door de specialist een verantwoord advies gegeven hoe het beste en mooiste resultaat met permanente make-up kan worden verkregen. Er is keuze uit meer dan 80 kleuren voor alle soorten huidtypen. Door een speciale opleiding over kleurenleer kunnen we je deskundig adviseren welke kleur het beste bij jouw huid past. Met een flinterdunne steriele naald wordt de gekozen pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak aangebracht.

Permanente make-up is niet bedoeld als avond make-up, het dient met name om de natuurlijke gezichtsvormen te accentueren. U kunt dus altijd nog extra make-up aanbrengen voor een avondje uit.
Over het algemeen blijft permanente make-up altijd aanwezig. De intensiteit van kan in de loop der tijd wel licht vervagen door het natuurlijk huidvernieuwingsproces. Dit verschilt van persoon tot persoon en heeft te maken met de celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht.

De vervaging kan opnieuw worden behandeld.

Permanente make-up kan niet worden vergeleken met een tatoeage. Tattoos worden 10 x dieper de huid ingebracht.

Nouvelle Image beschikt over de vereiste vergunningen, verstrekt door het Ministerie van Volksgezondheid (VWS) conform de strenge overheidsrichtijnen ten aanzien van landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode voorschriften.

De Gemeentelijke Gezondheids Dienst (GGD) voert regelmatige en onverwachte inspecties uit op het gebied van hygiëne voorschriften.

Is permanente make-up veilig?

Wij werken uitsluitend volgens de strenge Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code (H.A.M.-code) welke door de ANBOS is samengesteld in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd.
Verwijderen van permanente make-up

Bij Nouvelle Image kun je ook terecht voor het verwijderen van uw pigmentatie en tattoos. Tevens kunnen wij eerder aangebrachte permanente make-up bijwerken en corrigeren.

Nieuwsgierig geworden?

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een consult. Neem dan contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626.

Nouvelle Image geeft je graag persoonlijk advies.