Medische peelings

 

Image-Skincare-Peel-Nouvelle-Image

Schoonheidsinstituut Nouvelle Image heeft voor ieder huidprobleem een passende huidtherapie. Wij bieden verschillende soorten peelings voor optimale huidvernieuwing en huidverbetering.

In tegenstelling tot oppervlakkige peelings, zoals scrubben mag een (middel)diepe peeling alleen worden uitgevoerd door huidspecialisten en dermatologen. Onze huidspecialisten weten precies welke werkzame peelingstoffen veilig zijn voor jouw huidtype.

Je wordt bij Nouvelle Image altijd behandeld door professioneel opgeleid huidspecialist. Zij begeleidt je van a tot z tijdens het behandeltraject en geeft advies voor nazorg om het allerbeste resultaat te bereiken.

Medische peelings

Heb je last van pigmentvlekken, huidveroudering, eczeem, rosacea of wil je je huid gewoon een goede opfrisser geven? Een medische peeling is een effectieve huidverbeteringsbehandeling die op vele manieren kan worden toegepast.

  • Verbetert je huidstructuur (grove poriën, vlekjes)
  • Verbetert de hydratatie van de huid (lijntjes, rimpels)
  • Vermindert acne

Een medische peeling zorgt ervoor dat het bovenste “dode” huidlaagje in een versnelt tempo afschilfert zodat er een nieuwe, gladde huid ontstaat. Er bestaan verschillende soorten peelings, en geheel afhankelijk van jouw huidprobleem zetten we, in nauw overleg, de meest effectieve behandeling in. Een peeling kan een lichte afschilfering van de huid tot stand brengen. Afhankelijk van de intensiviteit zal de werking van de verschillende lagen in de huid dieper kunnen worden behandeld.

Huidverbetering

Voor het verminderen van lijntjes en het verbeteren van de huidstructuur zijn verschillende peelings mogelijk. Ingrediënten als glycolzuur,
melkzuur en salicylzuur stimuleert en exfolieert de huid voor een diepe hydratatie. De peeling is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur.

Het resultaat is een zichtbare huidverbetering, minder rimpels, verfijnde poriën en verslapte huid en een betere hydratatie en huidstructuur. De huid voelt gladder en frisser aan en de peeling geeft een mooie egalisatie van het huidoppervlak.

Acne en acne littekens

Voor actieve acné (link) en een onzuivere huid kan een peeling op basis
van glycolzuur en salicylzuur toegepast worden. Deze chemische peeling maakt de bovenste huidlaag dunner, waardoor talg minder snel achterblijft en huidverstopping geen kans krijgt

Salicylzuur heeft een remmende werking op de talgproductie en pakt de acnébacterie (P. acnes) aan. Op deze manier zorgt de peeling ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden ontstaan.

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken

Voor het behandelen van pigmentvlekken kan er naast laser en IPL ook
een medische peeling gebruikt worden. De huidtherapeut kijkt tijdens een gratis consult voor welke behandeling je huid in aanmerking komt.

Een combinatie van de beste pigment remmende en pigment onderdrukkende ingrediënten, verbetert indicaties zoals ouderdomsvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker en melasma.

Nazorg

Bij een chemische peeling is het belangrijk je huid goed voor te bereiden. Met de juiste nazorg kan je huid veilig herstellen en goed worden beschermd.

Welke behandeling voor jouw huid het meest geschikt is? Kom langs voor een gratis consult bij een van onze huidspecialisten.