Microdermabrasie

Microdermabrasie verbetert de huid!

microdermabrasie-nouvelle-imageDe huid vernieuwt zich minder snel naarmate we ouder worden en wordt futloos en dof. Rimpels ontstaan, littekens blijven zichtbaar en huidbeschadigingen genezen moeilijker. De huid kan dan wel wat hulp gebruiken. Microdermabrasie, kan dan de juiste behandeling zijn!

Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie betekent letterlijk huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau. Dit is dan ook precies wat er gebeurt met uw huid tijdens een behandeling. De dode huidcellen van de opperhuid worden verwijderd door middel van aluminium microkristallen. De behandeling is niet onaangenaam omdat het afslijpen van de dode huidcellen op microniveau gebeurt.

Hoe werkt Microdermabrasie?

Een Microdermabrasie behandeling kan de structuur en conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. Door het toplaagje van de opperhuid te verwijderen, versnelt de afvoer van dode huidcellen en stimuleert de huid om nieuwe cellen aan te maken. Door middel van ultra-geluidsgolven worden de microdermabrasie werkstoffen dieper in de huid gebracht. Geluidsgolven kunnen tot wel 4 mm diep in de huid dringen. Deze golven bewegen de cellen van links naar rechts en zorgen er zo voor dat de cellen gerangschikt worden waardoor er ruimte wordt gecreëerd. Ruimte waar later werkzame vloeistoffen in kunnen trekken. De oude vloeistoffen verlaten de huid via de lymfebanen. Deze combinatie zorgt er voor dat vloeistoffen zoals hyaluronzuur, collageen en vitamines de kans krijgen de huid tot wel 4 cm diep in te trekken.

De betere doorbloeding en aanmaak van collageen zorgen voor een strakkere, frissere en gezondere huid! Dankzij de dieptereiniging worden verstoppingen verwijderd en krijgt u een gezondere, strakkere en meer egale en zuivere huid. Werkzame stoffen zorgen voor huidverjonging door rimpeltjes van binnenuit op te vullen, wat resulteert in een frissere, gezondere en strakkere huid. De resultaten zijn verbluffend.

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen, is afhankelijk van de conditie van de huid en wordt in overleg besproken

Onze huidspecialisten adviseren, na een uitgebreide huidanalyse, of microdermabrasie voor jou de meest optimale behandeling is. De Microdermabrasie therapie is onder meer geschikt voor het behandelen van:

  • (frons) rimpels
  • rimpels onder de ogen
  • rimpels rond de mond
  • rimpels rond/op de kaaklijn
  • huidveroudering huidverjonging
  • onzuivere huid
  • doffe huid, bijvoorbeeld door roken
  • volume-verlies van de huid
  • preventief / anti-aging  voorkomen huidveroudering

Alles wat je nu voor je huid doet verdient zich later terug.