Huidverbeterende merken

Wil je huidverbetering, huidverjonging en een gezonde huid behouden dan zijn doeltreffende professionele huidverzorgingsproducten een vereiste.

De meeste producten behandelen alleen de bovenste huidlaag. De beste huidconditie wordt bereikt doordat de werkzame bestanddelen de levende huidlaag bereiken en stimuleren door levend weefsel te verbeteren. Alle producten waar Nouvelle Image zich mee heeft verbonden, werken op cellulair niveau zodat fijne lijntjes verdwijnen, zonbeschadiging vervaagt en de hydratatie toeneemt. De producten stimuleren celvernieuwing waardoor de huid er jonger uitziet.

Alle merken waar Nouvelle Image zich mee heeft verbonden zijn:

  • Dierproefvrij
  • Bevat geen petrochemische stoffen
  • Bevat geen chemische conserveringsmiddelen
  • Parfum samengesteld met 100% essentiële oliën
  • Respect voor het milieu

Image Skincare

Met de professionele producten van Image Skincare en de bijbehorende behandelingen kunnen we jouw (medische) huidprobleem aanpakken.
Deze cosmeceuticals of medische cosmeticaproducten bevatten namelijk een zeer hoge concentratie werkzame stoffen, die in staat zijn om tot in de diepere lagen van je huid door te dringen en hier op cellulair niveau te werken.
Je huid wordt in alle huidlagen optimaal gevoed, gecorrigeerd en gestimuleerd. Welke huidconditie of medisch huidprobleem je ook hebt, met Image Skincare kunnen we een geschikte, langdurige oplossing op maat bieden. Met de peelings van Image Skincare kunnen we huidproblemen als acne, rosacea en eczeem uitstekend behandelen en daadwerkelijk verbeteren.

Het Image Skincare-systeem is uitsluitend verkrijgbaar bij gecertificeerde artsen, dermatologen, plastich chirurgen en schoonheidsspecialisten die professioneel getraind en opgeleid zijn in individuele huidverbetering.
Alle lijnen van Image Skincare zijn parabenenvrij.

Dermalogica

Dermalogica meent dat onze huid een leven lang verandert en richt zich, naast beauty, op huidverbetering en een gezonde huid. Leeftijd, milieu, hormonen, levensstijl en weersinvloeden zijn bepalend voor de conditie waarin de huid verkeert. Verzorging met het juiste product is daarom van essentieel belang voor de fase waarin de huid zich bevindt. Vitaminen hebben naast een positieve invloed op lichaamsprocessen, ook invloed als je ze aanbrengt op de huid. Dermalogica heeft deze vitamines verwerkt in haar welddadige productlijn.

Met behulp van de huiddiagnose methode FaceMapping bepalen we eerst jouw huidconditie en kunnen we de specifieke verzorging, waar je huid op dat moment behoefte aan heeft, samenstellen.

Perricone

Vitaal, gezond en fit ouder worden. Dit streven heeft Dr. Nicholas Perricone ertoe aangezet een bijzondere voedings- en verzorgingslijn te ontwikkelen. Volgens Dr. Perricone is ouder worden het gevolg van minuscule ontstekingen op celniveau. Het voedingspatroon speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Het healthy anti aging behandelingsprogramma van Perricone bij Nouvelle Image bestaat uit 3 stappen. We starten met een ‘anti-ontstekingsdieet’ gevolgd door Nutriceuticals (voedingssupplementen) en sluiten de therapie af met Cosmeceuticals (medische huidverzorging) op basis van voedende, lichaamseigen anti-oxidanten. De revolutionaire therapiën en supplementen zorgen ervoor dat van binnenuit wordt bijgedragen aan schoonheid en gezondheid.

Verzorgingslijn Maria Galland Paris

Het veelzijdige productassortiment van Maria Galland is een totaalbeleving en beantwoordt precies aan je specifieke wensen en speciale behoeften van je huid.

De welddadige behandelingen geven je een perfecte verzorging en een absoluut gevoel van welbevinden in alle opzichten. Verstevigen, verzorgen en beschermen voor een langdurige stralende schoonheid.

Jane Iredale

“De mooiste make-up is een gezonde huid”!
Jane Iredale is de eerste in de cosmeticabranche waarvan alle producten op basis van mineralen zijn.

Jane Iredale wordt klinisch en dermatologisch getest, waardoor de kans op allergieën minimaal is  en door het gebruikt van ontstekkingswerende ingrediënten zorgen de producten voor een gezonde huid.
De producten van Jane Iredale zijn vrij van synthetishe kleurstoffen, parfums en bewaarmiddelen zoals parabenen en talk.

De producten van Jane Iredale zijn daarom fantastich voor de gevoelige huid en ook voor een huid met bijvoorbeeld acne, rosacea  en andere huid problemen.

De Foundation hebben een vederlichte dekking, beschermen tegen UVA en UVB door middel van fysische zonfilters en hebben een fantastich hechtvermogen zodat de make-up bijna niet bijgewerkt hoeft te worden.
Naast foundation voor alle huidtypes en huidtinten  heeft Jane Iredale een heel uitgebreid assortiment aan Make-up producten  zoals blush, highlighters, concealers en alles voor de ogen en lippen.
Kom gerust bij ons langs om de make up van Jane Iredale zelf te ervaren.

We geven ook regelmatig make up workshops.

Wil je ook een effectieve behandeling geënt op huidverbetering in een gezond lichaam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626. Je staat versteld van het verbluffende resultaat!