Huidproblemen

Wij begrijpen dat huidproblemen erg ongemakkelijk voor je zijn. De huid is het eerste wat je ziet en waar je op het eerste gezicht vaak op wordt beoordeeld. Een huidprobleem, zoals acné, heeft soms grote psychische impact en geeft vaak een negatief effect op het zelfbeeld van de client en kan tot vervelende sociale gevolgen leiden.

Nouvelle Image heeft de kennis en expertise in huis om je huidproblemen met specifieke behandelingen en de juiste producten aan te pakken.

Nouvelle Image is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen, zoals:

  • acné (puistjes)
  • couperose en rosacea
  • eczeem
  • ouderdoms- en pigmentvlekken

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image