Femilift HIFU-behandeling

Femilift HIFU-behandeling voor meer vrijheid en comfort

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies, verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties.

Femilift HIHF-behandeling is een geavanceerde, niet invasieve, niet chirurgische behandeling die optimale resultaten levert bij diverse klachten, ongeacht leeftijd of levensfase. Het is snel, (vrijwel) pijnloos, volkomen veilig en zeer effectief.

Wat doet een femilift HIFU Behandeling?

Met de leeftijd beginnen collageenvezels binnen de vagina de elasticiteit te verliezen.

De femilift HIFU behandeling verbetert de gezondheid en vitaliteit van vaginaal weefsel met behulp van hoge intensiteit gerichte echografie (HIFU), die zeer effectief is bij het herbouwen van het weefsel door middel van collegeen en het aantrekken van elastine. Het HIFU (high intensed focused ultrasound) systeem geeft geringe hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de schede af. De femilift bestaat uit een behandeling,die op de dermale laag en de SMAS-laag (fibromusculaire laag)werkt. Door de behandeling op beide lagen bereikt de femilift optimaal resultaat.

De femilift is een eenmalige behandeling van 30 minuten, zonder de noodzaak van enige vorm van verdoving of rusttijd. Afhankelijk van de laxiteit van de schede heeft men 1 tot 3 behandelingen nodig.

Snel en nagenoeg pijnloos zonder hersteltijd

Één van de grootste voordelen van de Femilift HIFU behandeling is dat het niet lang duurt en het je dagelijkse routine dus niet verstoort. Net als bij een vaginale echo, wordt er een unieke, hygiënische sonde ingebracht om het vaginale weefsel voorzichtig te behandelen.

De volledige behandeling duurt maximaal 30 minuten, is vrijwel pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Je kunt daarna dus gewoon weer verdergaan waar je mee bezig was.

Wat behandelt een Femilift-HIFU behandeling?

1. Vaginale elasticiteit

Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan vaginaal weefsel uitrekken,

Het voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is, waardoor het vaginale gebied minder gevoelig is.

Femilift versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel zich samentrekt, waardoor de vagina strakker wordt en je weer meer seksuele bevrediging ervaart.

2. Stressincontinentie

Stressincontinentie is ongewild urineverlies bij activiteiten waarbij de druk op het buikgebied hoger is, zoals hoesten, niezen, sporten of lachen. Het wordt veroorzaakt door een gebrek aan spierkracht in de urinebuis , omdat de ondersteunende bekkenbodem verzwakt is. Femilift behandelt het hele gebied, geeft de urinebuis meer steun, maakt de vaginawand dikker en versterkt de bekkenbodem.

De behandeling verlicht de symptomen van stressincontinentie en kan het probleem zelfs helemaal verhelpen

3. Na de menopause

De hormonale veranderingen tijdens de menopause kunnen het slijmvlies van de vagina dunner, droger en minder elastisch maken en leiden tot ontstekingen. Femilift herstelt de vaginawand, maakt hem dikker en herstelt de hydratatie.

De behandeling vermindert onaangename symptomen zoals jeuk en een branderig gevoel, verhoogt de gevoeligheid en verbetert

4. Na de bevalling

Een bevallig heeft vele fysiologische veranderingen tot gevolg. Na de bevalling kan het vaginale gebied uitgerekt en droog aanvoelen en kan de bekkenbodem zijn verzwakt. Femilift herstelt het gehele vaginale gebied door het weefsel te versterken en verstevigen, en herstelt de kracht en flexibiliteit.

5. Vaginale droogheid en infecties

Femilift helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en terugkerende vaginale infecties, door de vaginawand en de hydratatie te herstellen. De behandeling verbetert het vaginale immuunsysteem en de bloedsomloop, stimuleert de aanmaak van gezond weefsel met een hogere weerstand tegen infecties en normaliseert de PH in de vagina

Het voordeel van Femilift:

  • 100% veilig: klinisch bewezen, geavanceerde technologie
  • Effectief: snel resultaat
  • Veelzijdig: te gebruiken bij veelvoorkomende klachten
  • Minimaal invasief, minimale hersteltijd
  • Geen bloedverlies of heftige pijn

Welk resultaat kan ik van de femilift verwachten?

Met slechts één tot drie behandelingen (met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling) wordt het regeneratieve proces opgestart

Het resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden, en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duren.

Stelt u zich eens voor hoe een korte, veilige, pijnloze behandeling met FemiLift sensationele gevolgen kan hebben voor uw seksuele genot!