Couperose

Wat is couperose?

Veel vrouwen maar ook mannen hebben last van kleine, rode adertjes (couperose) in het gezicht. De haarfijne adertjes zijn merkbaar en zichtbaar en gaan vaak gepaard met een algemene, blijvende roodheid in het gezicht. Vooral de wangen, neus en soms ook voorhoofd en kin zijn voor couperose gevoelig.

De kleine gesprongen of chronisch verwijde bloedvaten in de gezichts- en halshuid of op het decolleté kunnen de huid flink ontsieren en verdwijnen nooit vanzelf.

De oorzaak van de verwijde bloedvaatjes is niet bekend, behalve de indicatie van erfelijke factoren. Couperose treedt meestal spontaan op zonder een echte voorgeschiedenis of duidelijke aanleiding. Couperose kan ook een gevolg zijn van veelvoorkomende ontstekingsreacties van uw huid dat rosacea wordt genoemd

Couperosebehandeling

Nouvelle Image gebruikt de unieke USHF (Ultra Short High Frequency) om couperose te verwijderen. We maken daarbij gebruik van het T-Away apparaat. Door middel van hoogfrequente wisselstroom ontstaat er in het lichaam warmte. De warmte concentreert zich op de plek waar een klein gouden staafje de huid aanraakt. De verwijde haarvaatjes verdwijnen hierdoor. We kunnen u met het T-Away apparaat heel plaatselijk behandelen. Op deze manier wordt uw gezonde huid niet beschadigd.

Ons doel is om de huid sterker te maken, waardoor nieuwe couperose minder makkelijk ontstaat.

Nouvelle Image werkt met effectieve producten, die de juiste werkzame stoffen bevatten die diep genoeg in de huid doordringen, om de oorzaak (het probleem) aan te pakken.

De werkzame bestanddelen bereiken de levende huidlaag, waardoor de huid weer in balans komt, wordt versterkt en vervolgens zichzelf kan herstellen.

Wil je ook definitief verlost worden van couperose? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626.

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image