Bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage Nouvelle ImageBindweefsel massage is een intensieve massagetechniek die gericht is op de aanmaak van collagene- en elastine vezels. Het is een ware verjongingskuur voor je gezicht, hals en decolleté

De volgende huidverbeteringen zijn direct zichtbaar:

  • Diepe rimpels verminderen
  • Kleine rimpels verdwijnen
  • Oogcontouren worden gladder
  • De huid oogt strakker en elastischer
  • Betere doorbloeding van de huid en activering van stofwisseling
  • Al na één behandeling oogt de huid frisser en vitaler
  • Stimuleert de zelfwerkzaamheid’ van de huid

Behandeling in kuurverband
De bindweefselmassage kan eenmalig worden gegeven, maar voor een effectief en duurzaam resultaat adviseren wij afhankelijk van het probleem en/of het huidtype een kuur.
Nouvelle Image bespreekt het exacte benodigde aantal massagebehandelingen graag met je na de uitgebreide huidanalyse.

O2 zuurstof lift behandeling

Heeft u een feest en wilt u stralen? Een sollicitatiegesprek, belangrijke afspraak of een presentatie? Dan is de O2 lift de ideale gezichtsbehandeling voor een direct resultaat voor een frissere, egalere teint. De O2 zuurstof laat je huid stralen.

De O2 lift is een zuurstof behandeling van Image Skincare. De behandeling wordt uitgevoerd met producten die een hoge concentratie van zuurstofpeptiden en plantaardige stamcellen bevatten. Het is een unieke behandeling met een speciaal masker voor het exfoliëren, verlichten en zuurstof toebrengen van de huid. De huid wordt mooier en gezonder en bovendien egaler en stralender. Door de energievoorziening ondervind je een uniek liftend effect als resultaat De productie van collageen vermeerdert en de huidfunctie verbetert door de appelstamcel technologie. De O2 lift masker werkt bij aan revitalisering en gezonde huidconditie Je zult aangenaam verrast zijn over de teintverhelderingsresultaten

Wil je ook een effectieve behandeling geënt op huidverbetering in een gezond lichaam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626. Je staat versteld van het verbluffende resultaat!

 

Lieve Nouvelle Image klanten,
 
Met pijn in ons hart moeten wij u mededelen dat ook Nouvelle Image genoodzaakt wordt de behandelingen in de salon tot in ieder geval 6 april 2020 te staken.

Met deze ingrijpende maatregel nemen wij onze verantwoordelijkheid om de gezondheid van onze klanten en onze collega’s te beschermen.

Voor advies en aanschaf van uw favoriete producten, zullen wij aanwezig zijn in de winkel tijdens onze aangepaste openingstijden, die u hieronder kunt vinden. In het geval dat u liever thuis blijft, sturen wij uw producten met alle liefde en zorg op. Wij berekenen hiervoor géén verzendkosten.

Wij hopen dat u aan ons blijft denken in deze moeilijke tijden en uw producten bij ons besteld. U kunt ons tijdens de gewijzigde openingstijden bellen of ons een Email sturen om uw bestelling te plaatsen.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid, let goed op jezelf en je naasten!

Onze gewijzigde openingstijden (tot 6 april 2020):

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00-15.00
Zaterdag van 10.00-13.00

 
Mail: info@nouvelleimage.nl
Telefoonnummer: 010- 284 9626
 
Veel liefs,
Team Nouvelle image