Anti-aging

De missie van Nouvelle Image is de zorg voor huidverbetering in een gezond en energiek lichaam.
Je de beste versie van jezelf laten zijn! Je dat ook laten voelen en laten zien. Echte verbinding met je authentieke persoonlijkheid. In contact komen met jezelf en met je eigen hart.

Wat is Anti-aging

Tegenwoordig wil iedereen er jong en vitaal uitzien. De kern van anti-aging is het vertragen van het verouderingsproces. Door schadelijke invloeden van buitenaf, een bepaalde levensstijl, een verkeerd eetpatroon of gebruik van verzorgingsproducten heeft de huid de neiging om sneller te verouderen. Hoe ouder men wordt hoe meer de huid vraagt naar aangepaste producten en behandelingen.

Anti-aging behandelingen behoren tot de mogelijkheden om de huid te herstellen en je huid een jongere uitstraling te geven.
Ook de bijpassende verzorgingsproducten bieden effectieve anti-aging dankzij de ingrediënten waarvan de werking wetenschappelijk onderzocht en bewezen zijn. De producten zijn gericht op zichtbare huidverbetering en huidverjonging. Ook bij medische huidproblemen, zoals eczeem, couperose, roseaca en acne.

Ook is bewezen dat onze voeding voor een groot deel invloed heeft op verouderingsprocessen.

Een van de gemakkelijkste anti-aging tips is om dagelijks minstens 250 gram fruit en groente te eten (liefst onbewerkt). Lukt dat niet altijd, dan kun je kiezen voor hoogwaardige voedingssupplementen met vitamines en aminozuren. De werking van voedingsstoffen is niet alleen positief voor de huid, maar voor het hele lichaam.

Zorg er ook voor dat je genoeg drinkt. Minimaal 2 liter puur water (goed leidingwater of mineraalwater) per dag is belangrijk voor je huid. Het helpt de elasticiteit te behouden en afvalstoffen af te voeren.

En als je door de omstandigheden (werkdruk, reizen, ziekte) even niet optimaal kunt koken, dan kun je er met de juiste voedingssupplementen toch voor zorgen dat je voldoende voedingsstoffen opneemt. En dat is altijd belangrijk, want veroudering wordt versneld door zogeheten vrije radicalen. Die beschadigen de celstructuur door oxidatie. De celveroudering gaat daardoor sneller.
De combinatie van aminozuren en vitaminen werkt zichtbaar positief op de huid, die er duidelijk gladder en strakker uitziet.
Een strakke, mooie huid kun je dus door de juiste voeding, voldoende sport en een passende aanvulling met de juiste aminozuren langer behouden. Echte schoonheid komt van binnenuit. Als je veel stress hebt, kun je je

lichaam met voedingssupplementen ondersteunen. De juiste verzorgingsproducten helpen tot slot mee om de diepere huidlagen van buitenaf goed te verzorgen.

Nouvelle Image is gespecialiseerd in behandelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en anti-aging. Er zijn verschillende behandelingen die je collageen, elastine en vochtgehalte doen toenemen. Met een breed aanbod aan professionele apparatuur en behandelmethoden, die tot doel hebben de huid te verbeteren en te verjongen, bieden onze ervaren specialistes voor praktisch elk huidprobleem een oplossing. We adviseren in nauw overleg op welke manier we je huidaandoening aanpakken, afhankelijk van de conditie van de huid en aard van de specifieke klacht.

Wil je ook een effectieve behandeling geënt op huidverbetering in een gezond lichaam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626. Je staat versteld van het verbluffende resultaat!