Acné

Bepaalt een onrustige en onzuivere huid je dagelijks leven?
Heb je al van alles geprobeerd, maar blijft de acné in je gezicht terugkomen?
Acné is een veel voorkomend probleem en komt meestal voor op schouders, armen, nek en het gezicht. Acné is een verzamelnaam voor verschillende huidaandoeningen, die te herkennen zijn aan het optreden van puistjes. Pubers, maar ook dertigers en veertigers kunnen er mee te maken krijgen.
Met de juiste aanpak kun je weer genieten van een egale en pijnloze huid en kun je weer trots zijn op jezelf!

Wat is de oorzaak van acne?

Aan de basis van het ontstaan van puistjes of acné ligt een overmatige talgproductie. Deze wordt gestimuleerd door hormonale disbalans, bepaalde voeding en stress. Met name pubers, maar ook dertigers en veertigers kampen ermee. Hogere talgproductie zorgt voor opstopping in de talgklieren, waardoor er gemakkelijk ontstekingen ontstaan, vooral als het weefsel wordt beschadigd door uitknijpen, met vaak littekenvorming als gevolg.

Nouvelle Image is erkend specialist voor het bestrijden van acné. Alle specifieke acné behandelingen of een deel daarvan kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Hoe kom je van je acné af?

De huisarts kan medicijnen voorschrijven, die de acné onderdrukken. De oorzaak wordt hiermee niet behandeld en vaak keert de acné in alle hevigheid terug als je met het medicijn stopt.

Wanneer je echt van de acné af wilt, moet de oorzaak worden aangepakt. Nouvelle Image is specialist op het gebied van acné behandelingen.
Met een diepe medische peeling kan overmatige talgproductie worden geremd en de bacterie die verantwoordelijk is voor de ontstekingen worden verwijderd. In combinatie met specifieke huidproducten om de behandeling te ondersteunen en de juiste aanpak op het gebied van voeding en lifestyle kunnen we zeer effectief, elke vorm van acné in elk stadium behandelen.

Nouvelle Image is erkend specialist voor het bestrijden van acné. Alle specifieke acné behandelingen of een deel daarvan kunnen worden vergoed door je zorgverzekeraar.

Wil je ook definitief verlost worden van je acné? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626.