Behandelingen

De huidexperts van Nouvelle Image helpen je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier. Wij werken volgens een uniek totaalconcept voor jouw algehele welzijn. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame, natuurlijke en verantwoorde ingrediënten voor een gezond en vitaal lichaam, van binnen én buiten.

Ontwikkeling en kennis staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gediplomeerde huidexperts gaan regelmatig op training om hun kennis op het hoogste niveau te houden en bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering en gezondheid. Dit verzekert jou van een persoonsgerichte en beste huidverzorgingsadvies op maat.

Nouvelle Image onderscheidt zich niet alleen door een persoonlijke benadering met een goed onderbouwd advies en doelgerichte aanpak. Naast onze specialistische behandelingen, met een optimale werking door gebruik van een mix van behandelmethoden en merken die exact afgestemd worden op jouw huid, gaat onze missie en dienstverlening een stap verder.

Wij zijn ervan overtuigd dat schoonheid van huid en haar onlosmakelijk verbonden is met een goede algehele gezondheid. Wij zetten ons met heel ons hart in om jou te helpen je huidproblemen en lichamelijke klachten te overwinnen door de oorzaak van de symptomen bij de bron aan te pakken. Dit doen wij onder andere met oplossingsgerichte voedingsadviezen, orthomoleculaire- en bioresonantie therapie. (allemaal links maken!!, die doorverwijzen naar je subhoofden). Deze totaalaanpak is onze missie en onze kracht. Wie bewust leeft, kiest voor Nouvelle Image!

Behandelingen

De persoonsgerichte behandelingen en productadviezen worden met behulp van een uitgebreide huidanalyse met de meeste zorg en nauwgezetheid afgestemd op jouw huidbehoeften voor een duurzaam resultaat.

Met een breed aanbod van professionele apparatuur en behandelmethoden, die tot doel hebben de huid te verbeteren en te verjongen, bieden onze ervaren specialistes voor praktisch elk huidprobleem een oplossing. Of het nu gaat om het anti-aging programma voor huidverbetering, huidverjonging, een rustgevende massage of voor permanent make up, je bent bij Nouvelle Image in goede handen.

Behandelingen uiterlijk

Wilt je ook een effectieve behandeling geënt op huidverbetering in een gezond lichaam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@nouvelleimage.nl of 010-2849626.

Je staat versteld van het verbluffende resultaat!